JOGURT JAGODOWY BIO 2 x 125 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
jogurt z
mleka pasteryzowanego pełnego* (Latte Fienno STG intero* z
żywymi kulturami bakterii S. thermophilus, L. bulgaricus: Mleko sienne -
Gwarantowana Tradycyjna Specjalność), wsad jagodowy* (18%) (przecier
jagodowy* (50%), cukier trzcinowy*)certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 412 kJ / 98 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g;
Węglowodany: 13 g;
w tym cukry: 12
g;
Białko: 3,1 g;
Sól: 0,09 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +0 do +4
st.C
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Włochy
- Producent - nazwa i adres:
- ALCE NERO FRESCO SPA (ŚWIEŻE PRODUKTY), VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.