AGAR AGAR BIO 60 g - BATOM
Opis
SKŁADNIKI
100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu
wodorostów. Można go użyć do
zagęszczania sosów, dżemów, do przygotowania kremów, galaret, dań kuchni
azjatyckiej.
Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego. Bezsmakowy, rozpuszcza się w temperaturze 85-95 stopni Celsjusza, a tężeje w 32-39 stopniach Celsjusza. 1 łyżeczka (3,5 g) wystarcza na 350 ml płynu.
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać: zboża zawierające gluten,
orzechy, sezam.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska
- Producent - nazwa i adres:
- BATOM.PL JÓZEF LEŚNIAK HURTOWNIA ZDROWEJ ŻYWNOŚCI, GENERAŁA AUGUSTA FIELDORFA-NILA 17, 31-209 KRAKÓW
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.