MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g - DOTI
Opis
SKŁADNIKI
czekolada
gorzka* 70% (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości
tłuszczu*, emulgator: lecytyna sojowa*],
migdały* 29%, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupiące połączenie
surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady.
Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie
zawiera 2 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 2254 kJ / 543 kcal
Tłuszcz: 40 g;
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 29 g;
w tym
cukry: 20 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 12 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA, D.M. MROCZKOWSCY, SMOLEC, STAROWIEJSKA 39, 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
- Kraj Producenta:
- Polska
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.