Baton czekoladowy RAW bezgluten. BIO 47g Lifefood
Opis
Baton RAW - czekoladowy.
Produkt najwyższej jakości.
- wegański
- RAW - czyli nie poddany obróbce termicznej powyżej 45st.C, która nie niszczy naturalnych składników odżywczych, enzymów i mikroelementów
- bezglutenowy
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.
Lekki baton czekoladowy z kawałkami orzechów . Posiada charakterystyczny zapach czekolady i orzechów.
Miękki i łatwy do pogryzienia z duża ilością różnej wielkości orzechów (od małych po duże, sporadycznie całe).
Bez glutenu, bez cukru, bez konserwantów.
SKŁAD: daktyle*54%, orzechy*30% (surowe orzechy nerkowca*, migdały*, pasta z orzechów laskowych*), surowa czekolada (16%) (surowe kakao sproszkowane*, pasta z surowych ziaren kakao*, tłuszcz kakaowy*) [zawartość kakao 100%, zawartość tłuszczu kakaowego 35%], wanilia w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1619 kJ / 388 kcal;
Tłuszcz: 19,0 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,0 g;
Węglowodany: 45,0 g;
w tym cukry: 37,0 g;
Błonnik: 11,0 g;
Białko: 9,0 g;
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i inne orzechy. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, zaciemnionym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Kraj producenta: Czechy
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.