SAJGONKI WARZYWNE BIO 200 g - LOTUS
Opis
SKŁADNIKI
Nadzienie:
kapusta biała*, kiełki fasolki mung* 10%, marchew*, tofu* 7% [woda,
soja*, substancja wiążąca: siarczan wapnia], por*, płatki
ziemniaczane*, sos sojowy Shoyu (woda, soja*,
pszenica*, sól morska), sezam*, sól morska,
przyprawy*. Ciasto: woda, mąka
pszenna*, olej słonecznikowy*, sól morska (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze
ochronnej
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 806 kJ / 192
kcal
Tłuszcz: 7,6 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0
g;
Węglowodany: 25,0 g;
w tym cukry: 3,4 g;
Błonnik: 2,3
g;
Białko: 4,9 g;
Sól: 2,3 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać gorczycę, migdały i orzechy
nerkowca
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
1. Smażyć
na patelni z niewielką ilością tłuszczu lub na powlekanej patelni bez tłuszczu
na średnim ogniu
2. Piec na grillu na średnim ruszcie, aż
ciasto skuszeje
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +7 stopni
Celsjusza. Po otwarciu spożyć w ciągu kilku dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Producent - nazwa i adres:
- ORGANIC VEGGIE FOOD GMBH, HANDWERKERPARK 24, 83093 BAD ENDORF
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.