Promocje
Sok jabłkowy 1,5l z kranikiem BIO Bio Food
Sok jabłkowy 1,5l z kranikiem BIO Bio Food
15,90 zł 15,10 zł
szt.
Ser Parmezan BIO 200g Parmigiano Reggiano
Ser Parmezan BIO 200g Parmigiano Reggiano
32,20 zł 28,99 zł
szt.
Płyn do mycia naczyń 1l OnlyEco
Płyn do mycia naczyń 1l OnlyEco
17,70 zł 16,99 zł
szt.
Płyn do mycia naczyń hipoalergiczny 1l OnlyEco
Płyn do mycia naczyń hipoalergiczny 1l OnlyEco
17,70 zł 16,99 zł
szt.
Płyn do mycia kuchni 0,5l OnlyEco
Płyn do mycia kuchni 0,5l OnlyEco
18,00 zł 15,60 zł
szt
Płyn do mycia łazienek 0,5l OnlyEco
Płyn do mycia łazienek 0,5l OnlyEco
18,00 zł 15,60 zł
szt
Płyn do mycia podłóg  0,5l OnlyEco
Płyn do mycia podłóg 0,5l OnlyEco
16,20 zł 15,60 zł
szt.
Płyn do mycia szyb i luster 0,5l OnlyEco
Płyn do mycia szyb i luster 0,5l OnlyEco
16,20 zł 15,60 zł
szt.
Płyn do prania kolor Eco1,5l Klar
Płyn do prania kolor Eco1,5l Klar
32,00 zł 29,70 zł
szt.
Producenci
Prokonsumencki

  

Olej z pestek moreli BIO 100 ml Bio Planete

Dostępność: Produkt na zamówienie
Wysyłka w: 3 -5 dni roboczych
Cena: 32,50 zł 32.50
ilość szt.
Zyskujesz 32 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Bio Planete
Kod produktu: 10655

Opis

Olej morelowy otrzymywany jest z nasion owoców moreli zwyczajnej. Olej ten jest lekki, delikatny, w smaku przypominający migdały, klarowny o jasno żółtym zabarwieniu.

Skład:  ekologiczny olej z pestek moreli*
*produkt pochodzący z upraw ekologicznych, objęty certyfikatem kontroli FR BIO 01
 

W swym składzie zawiera NNKT, witaminę A, B, E oraz składniki mineralne. Jego największym skarbem jest witamina B17, zwana amigdaliną lub letrilem.

W kosmetyce właściwości oleju z moreli to głębokie nawilżanie i odżywianie skóry, ściąganie rozszerzonych porów. Stosowany przez osoby o  starzejącej się skórze poprawia jędrność, elastyczność, napięcie. Inną właściwością tego kosmetyku jest zapobieganie powstawaniu zmarszczek.
Olej z moreli jest bardzo delikatnym kosmetykiem,  mogą go stosować osoby o każdym rodzaju cery. Piękny zapach, właściwości odżywcze oleju z moreli, to wszystko sprawia, że jest wykorzystywany do masażu, aromaterapii oraz jako składnik wielu kosmetyków. Dodawany jest do kremów, balsamów, pomadek, lotionów i odżywek do włosów.

 

Kraj pochodzenia: Francja



Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl