Promocje
Udziec z kurczaka BIO Limeko
Udziec z kurczaka BIO Limeko
49,00 zł 44,00 zł
kg
Parówki drobiowe BIO  Limeko
Parówki drobiowe BIO Limeko
84,00 zł 50,00 zł
kg
Kiełbaski śniadaniowe drobiowe BIO Limeko
Kiełbaski śniadaniowe drobiowe BIO Limeko
101,00 zł 60,00 zł
kg
Podudzie z indyka BIO  ok.1kg Limeko
Podudzie z indyka BIO ok.1kg Limeko
48,00 zł 45,00 zł
kg
Kiełbasa drobiowa BIO  Limeko
Kiełbasa drobiowa BIO Limeko
94,00 zł 50,00 zł
kg
Filet z piersi kurczaka wędzony BIO Limeko
Filet z piersi kurczaka wędzony BIO Limeko
115,00 zł 75,00 zł
kg
Kozi jogurt naturalny BIO 125g Bergerie
Kozi jogurt naturalny BIO 125g Bergerie
4,29 zł 3,79 zł
szt.
Kozi serek twarogowy BIO 100g Bergerie
Kozi serek twarogowy BIO 100g Bergerie
8,39 zł 7,39 zł
szt.
Miso Hatcho (na bazie soi) BIO 300g Lima
Miso Hatcho (na bazie soi) BIO 300g Lima
26,00 zł 23,00 zł
szt.
Mleko 2%  BIO 0,9 L Jasienica
Mleko 2% BIO 0,9 L Jasienica
5,00 zł 4,60 zł
szt
Czekolada biała z wiśniami BIO 50g Cocoa Surovital
Czekolada biała z wiśniami BIO 50g Cocoa Surovital
10,29 zł 8,80 zł
szt.
Miso Shiro (na bazie ryżu) BIO 300g Lima
Miso Shiro (na bazie ryżu) BIO 300g Lima
34,49 zł 29,00 zł
szt.
Producenci
Ptasie mleczko w nowej, kokosowej odsłonie z nasionami chia. 0

Ptasie mleczko w nowej kokosowej odsłonie z nasionami chia.

Zdrowa wersja tego znanego smakołyku, tak samo delikatna, puszysta i rozpływająca się w ustach, lecz z sami zdrowymi składnikami. Znacie ten przepis?

Jeśli nie, zachęcamy do wypróbowania. To nasza kolejna udana inspiracja zaczerpnięta z bloga truetastehunters. Zobaczcie sami.

Czekolada:

- 1 puszka mleka kokosowego – 400g

- 2 łyżki kakao

- 4 łyżki ksylitolu lub innego zdrowego słodzika

- cynamon, sól po szczypcie

- 2 łyżeczki agaru

Pianka:

- 1 puszka mleka kokosowego 400g

- 100 ml mleka roślinnego

- 4 łyżki nasion chia, szałwii hiszpańskiej

- 1 łyżka syropu z agawy, miody itp.

- 3 łyżki ksylitolu

- 1 łyżka ekstraktu z wanilii

- 1 i ½ łyżeczki agaru

 

W dwóch garnkach (jeden na czekoladę i jeden na piankę) mieszamy wszystkie składniki oprócz agaru. Podgrzewamy a po zagotowaniu dodajemy agar i dokładnie mieszamy. Gotujemy jeszcze 10 min.

Blachę 20x20 cm wykładamy papierem do pieczenia. Na spód wylewamy pół masy czekoladowej. Naczynie odstawiamy do lodówki na ok. 5 min.

Po stężeniu czekolady, nakładamy na nią piankę. Odstawiamy do lodówki na ok. 15 min. Pozostałą część masy czekoladowej, ponownie podgrzewamy i mieszamy a po upływie 15 min. wykładamy na stężałą już piankę.

Całość przykrywamy i pozostawiamy w lodówce na ok. 3h. Teraz pozostaje tylko pokroić na mniejsze kawałki.

Smacznego.

Komentarze do wpisu (0)

Darmowa dostawa, kurier 9,99

Bezpieczne zakupy

Program lojalnościowy

Ekolandia wysoka jakość obsługi

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl