CHUTNEY Z CEBULI Z JABŁKIEM BIO 220 g - BIOAGROS
Opis
SKŁADNIKI
cebula*
(63 %), jabłko* (12 %), cukier trzcinowy demerara*, cukier trzcinowy brązowy
demerara*, ocet balsamiczny*, ocet*, oliwa z oliwek extra virgin*, sól,
substancja żelująca: pektyny, czosnek w proszku*, kolendra*, ziele
angielskie* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsty sos na
bazie cebuli z dodatkiem jabłka. Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 798 kJ/188
kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0
g
Węglowodany: 45 g
w
tym cukry: 45 g
Błonnik: 1,3 g
Białko: 1,0 g
Sól: 0
g
UWAGA
Wklęsłe wieczko świadczy o poprawnej
pasteryzacji.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w zacienionym i
chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4
tygodni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- KRAJ PRODUCENTA:
- Grecja
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- BIOAGROS S.A., VASILEOS PAVLOU 2, 58300 KRIA VRISI
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.