CZEKOLADA W PROSZKU FAIR TRADE BEZGLUTENOWE BIO 250 g - ALTERNATIVA
Opis
SKŁADNIKI
cukier
trzcinowy*, kakao w proszku* (35%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1545 kJ/369
kcal
Tłuszcz: 3,9 g
w tym kwasy nasycone: 2,4
g
Węglowodany: 69,3 g
w tym cukry: 58,8 g
Błonnik: 11
g
Białko: 8,8 g
Sól: 0,02 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
2-3
łyżeczki rozpuścić w gorącym lub zimnym mleku.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ALTERNATIVA S.C.C.L, CR. CTRA. CASTELLAR 526, 8227 TERRASSA (BARCELONA)
- Kraj Producenta:
- Hiszpania
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.