HUMMUS BEZGLUTENOWY BIO 200 g - FLORENTIN
Opis
Hummus jest bardzo popularny na Zbliskim Wschodzie. Jego głównymi składnikami są gotowana ciecierzyca oraz pasta sezamowa tahini. Hummus Florentin ma pełny smak i wyjątkowy aromat. Może być wykorzystywany na wiele sposobów: jaki dip polany oliwą z oliwek i cytryną, z chlebem pita, do mięs oraz sałatek. Doskonały w połączeniu z falaflem. Produkty wykonane są według tradycyjnych śródziemnomorskich receptur. Do produkcji wykorzystywane są wyłącznie certyfikowane składniki ekologiczne, dzięki czemu otrzymujemy produkty zdrowe, bogate oraz pełne smaku.
SKŁADNIKI
namoczona ciecierzyca* (56%), woda, olej słonecznikowy*, pasta sezamowa* (16%), sól morska, czosnek*, kminek*, regulator kwasowości: kwas mlekowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość energetyczna 1210 kJ / 289 kcal
Tłuszcz: 24,9 g;
w tym kwasy nasycone: 3,3 g;
Węglowodany: 5,9 g;
w tym cukry: 1,2 g;
Białko: 7,5 g;
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +6 st.C.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.