KRUSZONE ZIARNO KAKAO W CZEKOLADZIE KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g - COCOA
Opis
czeklada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Zawartość masy kakaowej minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2248 kJ/544 kcal
Tłuszcz - 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31 g
Węglowodany - 23 g
w tym cukry - 1,4 g
w tym poliole - 15 g
Błonnik - 16 g
Białko - 8,6 g
Sól - 0,14 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- CERTYFIKAT BIO
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ CUKRU (w składnikach):
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.