MAKARON (SEMOLINOWY Z CZERWONĄ SOCZEWICĄ) SPAGHETTI BIO 500 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
mąka z
pszenicy*(60%), mąka z czerwonej soczewicy*(40%) woda (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać
10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1436 kJ/342 kcal
Tłuszcz - 2,0 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 61 g
w tym cukry -
2,5 g
Błonnik - g
Białko - 17 g
Sól - 0
g
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Kraj Producenta:
- Włochy
- Producent - nazwa i adres:
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.