Żurawina do mięs BIO 200g Runoland
Opis
Ekologiczna żurawina do mięs, serów i deserów.
SKŁAD: żurawina* (Oxycoccus quadripetalus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sporządzono z 80 g owoców na 100g produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (*RWS)
Wartość energetyczna - 524 kJ/125 kcal (*6%)
Tłuszcz - 0,8 g (*1%)
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g (*1%)
Węglowodany - 29 g (*11%)
w tym cukry - 21 g (*23%)
Białko -0 g (*0%)
Sól - 0 g (*0%)
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w temperaturze +4 st. C.
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.