TOFU W ZALEWIE BIO 500 g - SMAAKT
Opis
SKŁADNIKI
woda, tofu* 45%
(ziarna soi* 45%, podpuszczka: siarczan wapnia, sól
morska) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 293 kJ / 70 kcal
Tłuszcz: 4 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry: 0
g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 7,2 g
Sól: 0,81 g
Wapń: 312 mg
(39%**)
** dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, a po
otwarciu w warunkach chłodniczych.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Kraj Producenta:
- Holandia
- Producent - nazwa i adres:
- DE SMAAKSPECIALIST N.V., THOORNSEWEG 2, 4854 EH BAVEL
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.