TEMPEH NATURALNY BIO 200 g - MANUFAKTURA TEMPEH
Opis
SKŁADNIKI
soja* (99,9 %), woda, ocet jabłkowy*, kultury starterowe: Rhizopus oligosporus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Fermentowany produkt z nasion soi.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 692 kJ / 165 kcal
Tłuszcz: 8,3 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 2,9 g
w tym
cukry: < 0,3 g
Błonnik: 4,5 g
Białko: 18
g
Sól: 0,01 g
Witamina B12: 0,5 ug [20 % dziennej referencyjnej
wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby
dorosłej)]
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do 8 °C
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- UV SP. Z O.O. SP.K. ŁĄKOWA 11, 62-023 BORÓWIEC
- Kraj Producenta:
- Polska
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.