TEMPEH WĘDZONY BIO 200 g - MANUFAKTURA TEMPEH
Opis
SKŁADNIKI
soja* (98 %), woda, kultury starterowe: Rhizopus oligosporus, marynata (sól, czosnek*, pieprz*, liść laurowy*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Fermentowany produkt z nasion soi. Wędzony dymem z drewna jabłoni.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 637 kJ / 152 kcal
Tłuszcz: 8,0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3
g
Węglowodany: 3,1 g
w tym cukry: < 0,3
g
Błonnik: 3,3 g
Białko: 16 g
Sól: 0,9 g
Witamina B12:
0,5 ug [20 % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników
mineralnych (dla osoby dorosłej)]
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 2 do 8
°C
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- UV SP. Z O.O. SP.K. ŁĄKOWA 11, 62-023 BORÓWIEC
- Kraj Producenta:
- Polska
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.