MAKARON RAMEN NOODLE GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 g - TERRASANA
Opis
SKŁADNIKI
mąka gryczana*
(80%), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2%) woda (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Baza do dań z woka,
zup z makaronem i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1447 kJ / 342 kcal
Tłuszcz - 3,0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 62,7
g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik- 9,1 g
Białko
- 11,6 g
Sól - 0,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać,
rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie
gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Producent - nazwa i adres:
- TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- Kraj Producenta:
- Holandia
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.