PASTA UME (ZE ŚLIWEK JAPOŃSKICH) BIO 250 g - TERRASANA
Opis
Umepasta wytwarzana jest z marynowanych śliwek japońskich Ume, octu ume i liści pachnotki zwyczajnej. Ume to japoński super owoc o silnym, słonym i kwaśnym smaku. W Japonii pasta ume często używana jest do sosów dipów i sushi.
SKŁADNIKI
pasta ume* (śliwki japońskie*, sól morska), ume su* (śliwki japońskie*, sól morska, pachnotka zwyczajna*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 102 kJ / 24 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 3,6 g
Białko - 0,3 g
Sól - 14,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- Kraj Producenta:
- Holandia
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.