PASTA SŁONECZNIKOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
nasiona słonecznika* (24%), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5%) (zawiera m.in. gorczycę* i seler*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt
bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta
do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt
wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1325 kJ /321 kcal
Tłuszcz:
30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym
cukry: 4,3 g
Błonnik:
2,0 g;
Białko:
6,1 g;
Sól: 1,5
g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8°
C i spożyć w ciągu kilku
dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.