W związku z tym, że tak bardzo smakowały Wam Niebo w gębie, Śliwkowe Czekolove i Truskawkowy rabarbar zapraszamy na degustację kolejnych nietuzinkowych połączeń smakowych Słoikówki.
Tym razem w rolach głównych:
BIAŁE JABŁUSZKO - Mus jabłkowy na bazie białej czekolady z nutką cynamonu. Wariacja na temat szarlotki do wykorzystania w deserach, croissantach czy naleśnikach. Doskonała też do wyjadania łyżeczką, dla tych którzy nie mogą się powstrzymać:)
ŚLIWKA W PAPRYCE - Śliwka ożywiona nutką pikanterii z wyraźną melodią słodkiej papryki. Ten duet może stanowić akompaniament lub grać pierwsze skrzypce w towarzystwie mięs, wędlin lub serów.
I na koniec coś wyjątkowego:
PIEKŁO W GĘBIE - Diabelsko kuszący i piekielnie pyszny sos na bazie brzoskwini i papryki, zagwarantuje ogniste wrażenia smakowe. Ożywi dania tradycyjne, orientalne, zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Zapraszamy już jutro na Brzask:)