Dziś nowość! Smaczne i zdrowe ciasteczka bezglutenowe Lucynki z Piekarni Sarnowska.
Piekarnia Sarnowska, znana Wam do tej pory z wypieków wspaniałych chlebów na zakwasie, poszerza swoją ofertę o ciasteczka Lucynki.
Lucynki to kompozycja składników najwyższej jakości, bez dodatku konserwantów, barwników, jaj i mąk zawierających gluten. Długo zachowują swoją kruchość, są idealnym dodatkiem do kawy :)
2 smaki do wyboru:
- gryczano-kokosowe – to mieszanka mąki gryczanej i kokosowej wzbogacona o olej kokosowy nierafinowany i wiórki kokosowe, nadające im wyraźny kokosowy aromat. Słodzone cukrem trzcinowym.
- kukurydziane – wypiekane z mąki kukurydzianej i ziemniaczanej z dodatkiem siemienia lnianego, bardzo smaczne i pożywne.
Już jutro zapraszamy na degustację:)