CHIPSY KUKURYDZIANE SOLONE BEZGLUTENOWE BIO 250 g - AMAIZIN
Opis
SKŁADNIKI
mąka
kukurydziana* (77%), olej słonecznikowy*, sól
morska (0,8%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 2009 kJ/480 kcal
Tłuszcz -
21,5 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone - 2,2 g
Węglowodany - 62,8 g
w tym cukry - 1,5
g
Białko - 6,7 g
Sól - 0,8 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać szczelnie
zamknięte.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV, HERMESWEG 7, 3771 ND BARNEVELD
- Kraj Producenta:
- Holandia
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.