SOS SOJOWY TAMARI 25% MNIEJ SOLI BEZGLUTENOWY BIO 500 ml - LIMA
Opis
SKŁADNIKI
woda,
soja*, sól morska (10,3%), alkohol*, Aspergillus oryzae
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni
dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup,
makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z
octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt
pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 405 kJ / 96 kcal
Tłuszcz - 0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 5,3 g
w tym
cukry - 1,7 g
Błonnik - 0,9 g
Białko - 12 g
Sól - 10,3
g
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
- Kraj Producenta:
- Belgia
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.