CZEKOLADA MLECZNA BIO 300 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier*
(cukier Rapadura* 19 %, cukier Cristallino*), mleko
pełne w proszku* 24 %, tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, emulgator:
lecytyny (ze słonecznika*), wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik
ekologiczny). Masa kakaowa minimum 36 % z czekolady mlecznej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2347 kJ / 563
kcal
Tłuszcz: 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22
g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 47
g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,23 g
NFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać orzechy i soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
- Producent - nazwa i adres:
- RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.