ŁUSKI BABKI JAJOWATEJ SPROSZKOWANE BIO 150 g - BIO PLANET
Opis
SKŁADNIKI
ekologiczne
łuski babki jajowatej (Plantago ovata)* sproszkowane 100 %.
OPIS
Ekologiczne
łuski babki jajowatej sproszkowane są wartościowe z uwagi na wysoką zawartość
błonnika pokarmowego. W połączeniu z wodą tworzą żel. Mogą stanowić dodatek do
zagęszczania zup i sosów jak również do koktajli, owsianek, musli.
ZALECANE
SPOŻYCIE
Należy spożywać nie więcej niż 5 łyżeczek dziennie i
zachować ostrożność w podawaniu dzieciom. Podczas spożywania sproszkowanych
łusek zalecane jest picie dużej ilości płynów.
WARTOŚĆ
ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 776 kJ / 193 kcal
Tłuszcz -
0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 2,5 g
w tym
cukry - 0 g
Błonnik - 88 g
Białko - 1,4 g
Sól - 0,3
g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
- KRAJ PRODUCENTA:
- Polska
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.