MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
Opis
SKŁADNIKI
100 % mąka
ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373
kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5
g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02
g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać
soję.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA:
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać
łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g
grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8
minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- PRODUCENT - NAZWA I ADRES:
- ALBERTENGO, Via Carde, 2/A, 12030 Torre San Giorgio
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.