MAKARON (SEMOLINOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
Opis
SKŁADNIKI
mąka z
pszenicy durum*, woda (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z
ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce
Nero.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1474 kJ / 351 kcal
Tłuszcz - 1,1
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany - 73
g
w tym cukry - 3,1 g
Błonnik - 2,9 g
Białko - 11 g
Sól -
0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać
w suchym i chłodnym miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Kraj Producenta:
- Włochy
- Producent - nazwa i adres:
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.