MAKARON (SEMOLINOWY RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
Kod produktu: 8009004100053
Opis
SKŁADNIKI
mąka
pełnoziarnista z pszenicy durum*,
woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wyśmienity makaron z
ekologicznej mąki z pszenicy durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce
Nero.
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1466 kJ/349 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 66
g
w
tym cukry - 3,2 g
Błonnik - 7,7 g
Białko - 12 g
Sól - 0
g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- Kraj Producenta:
- Włochy
- Producent - nazwa i adres:
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.