Makaron orkiszowy Jeżyki BIO 250g Niro
Opis
Makaron z białej mąki orkiszowej, bez dodatku soli i jaj. Makaron wytwarzany mechanicznie - wytłaczany pod ciśnieniem i cięty, suszony oraz pakowany w torebki foliowe przeznaczone do kontaktu z żywnością, oblepione nalepką informacyjną.
Sposób przygotowania: Gotować 7 minut.
Skład: Mąka orkiszowa* (100%), woda.
* składniki pochodzące z upraw ekologicznych, objęte certyfikatem kontroli Agro-Bio-Test PL- EKO-07.
Wartość odżywcza w 100 g:
WARTOŚĆ ENERGETYCZNA - 362 kcal
BIAŁKO - 12,6
WĘGLOWODANY - 75
TŁUSZCZ - 1,6
Kraj pochodzenia składników: Polska
Kraj produkcji: Polska
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.