OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 500 ml - BIO FOOD
Opis
SKŁADNIKI
Ocet z jabłek
ekologicznych
OPIS
Ekologiczny,
nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową
niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru).
Naturalnie mętny.
Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Produkt
niepasteryzowany.
UWAGA
Przed spożyciem
wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 66,9 kJ / 16
kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0
g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól:
0,013 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Po otwarciu
przechowywać w temp. 4 stopni Celsjusza.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Polska
- Producent - nazwa i adres:
- ŻYWNOŚĆ EKOLOGICZNA BIO FOOD SP. Z O.O. ZAKŁAD PRODUKCYJNY CIECHOCIN, CIECHOCIN 32, 87-408 CIECHOCIN
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.