CZEKOLADA MLECZNA BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI
cukier*
(cukier Rapadura*, cukier Cristallino*), pełnotłuste mleko w
proszku* (27%), tłuszcz kakaowy*, masa kakaowa*, wanilia Bourbon (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna 2437 kJ / 585
kcal
Tłuszcz: 40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 24
g;
Węglowodany: 45 g;
w tym cukry: 44
g;
Błonnik: 1,9 g
Białko: 9,3 g;
Sól: 0,25
g,
NFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać orzechy.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta:
- Niemcy
- Producent - nazwa i adres:
- RAPUNZEL NATURKOST GMBH, RAPUNZELSTRABE 1, D-87764 LEGAU
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.