SOS SOJOWY TAMARI ŁAGODNY BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - TERRASANA
Opis
SKŁADNIKI
woda, nasiona
soi*, sól morska, solone shochu* (woda, ryż*, sól, fermentowane
koji), fermentowane koji (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Sos otrzymany
w wyniku tradycyjnej japońskiej fermentacji przez 9 miesięcy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 315 kJ/74 kcal
Tłuszcz
- 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,0 g
Węglowodany
- 8,3 g
w tym cukry - 0,0 g
Błonnik - 0,0 g
Białko
- 9,8 g
Sól - 14,5 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, cienym
miejscu.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- TERRASANA HEALTHFOOD LEIMUIDEN B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
- Kraj Producenta:
- Holandia
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.