PRODUKT KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY BIO 140 g - VEGUP BIO
Opis
Kokosowy jogurt z mango. Bez glutenu i bez cukru.
SKŁADNIKI
mleczko kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), mango Alfonso* 12%, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 446 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 8,4 g;
Błonnik: < 0,5 g;
Białko: 0,6 g;
Sól: 0,03 g;
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do +8⁰C.
BEZ GLUTENU (deklaracja): TAK
BEZ GLUTENU (w składnikach): TAK
Certyfikat bio: TAK
Kraj producenta: Polska
PKWiU: 10.89.19.0
Producent - nazwa i adres: ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY
Wegański: TAK
Wegetariański: TAK
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.