PASTA SŁONECZNIKOWA Z PAPRYKĄ PEPPERONI BEZGLUTENOWA BIO 180 g - ZWERGENWIESE
Opis
SKŁADNIKI
nasiona
słonecznika* (26%), koncentrat pomidorowy*, woda, cebula*, olej słonecznikowy*,
papryka* (9%), sok cytrynowy z koncentratu*, sól, pepperoni* (1%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Delikatna,
kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt
wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość
energetyczna: 976 kJ/ 236 kcal
Tłuszcz:
21 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym
cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 7,1 g
Sól: 1,4 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po
otwaciu przechowywać w temperaturze 6 - 8°
C i spożyć w ciągu kilku
dni.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH, LANGACKER 1, D-24887 SILBERSTEDT
- Kraj Producenta:
- Niemcy
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.