SOS SOJOWY TAMARI 25% MNIEJ SOLI BEZGLUTENOWY BIO 250 ml - LIMA
Opis
SKŁADNIKI
woda,
soja*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae
(*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Produkt odpowiedni
dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest
do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw,
dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem,
czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt
pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 405 kJ / 96 kcal
Tłuszcz -
0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 5,30 g
w tym
cukry - 1,7 g
Błonnik - 0,9 g
Białko - 12,10 g
Sól - 10,3
g
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- LIMA N.V., GROENDREEF 101, 9880 AALTER
- Kraj Producenta:
- Belgia
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.