Przejdź do głównej treści

SKLEP STACJONARNY I INTERNETOWY 
660-583-003
 
Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Bauck Hof

Mieszanka do wypieku brownie bezgl. 0,4kg Bauck Hof

Przejdź do sekcji Opinie

BAUCK HOF

Przejdź do pełnego opisu
Cena 17,80 zł
44,50 zł / kg
szt.
Dostępność:
Dostępny
Czas wysyłki: 1-3 dni roboczych

Kod produktu: 4015637824130

Opis

Mieszanka na czekoladowe brownie bezglutenowa

Naturalna mieszanka do wypieku brownie, bez glutenu i laktozy.

SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, płatki gorzkiej czekolady* 15% (surowy cukier trzcinowy*, masa kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*),  mąka ryżowa pełnoziarnista*, kakao w proszku* 8%, substancja zagęszczająca: mączka z chleba świętojańskiego*, sól morska, wanilia* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1663 kJ / 393 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g
Węglowodany: 81 g
w tym cukry: 54 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,19 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
CIASTO BROWNIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 200 g miękkiego masła, 2 jajkami i 100 ml mleka, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 
CIASTO WEGETARIAŃSKIE: Rozgrzać piekarnik do 175 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać z 150 g miękkiej margaryny, 2 łyżeczkami mączki chleba chleba świętojańskiego lub mąki sojowej, 100 ml wody lub napoju sojowego, aby uzyskać gładką masę. Masę rozprowadzić w formie do pieczenia (ok.  20 X 20 cm). Piec przez 25 minut. 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą).

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Kraj producenta: Niemcy

 



Opinie

Liczba ocen: 0
Oceń i opisz