MĄKA Z CZERWONEJ SOCZEWICY BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO
Opis
SKŁADNIKI
Mąka z
soczewicy* (*składnik ekologiczny)
OPIS
Mąka z soczewicy
doskonale nadaje się do zagęszczania dań mięsnych, warzyw i zup, do wypieku
ciasteczek, muffinów, panierowania czy przygotowywania ciast i
naleśników.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1580 kJ/378 kcal
Tłuszcz: 1,7 g
W tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany: 67 g
W tym cukry: 0,0
g
Błonnik: 10 g
Białko: 24 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25˚C i wilgotności
względnej do 70%.
- WEGETARIAŃSKI:
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO:
- jest
- BEZ GLUTENU (deklaracja):
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- WEGAŃSKI:
- WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach):
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Producent - nazwa i adres:
- PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
- Kraj Producenta:
- Czechy
Weryfikujemy, które opinie pochodzą od klientów, którzy kupili dany produkt. Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.